Gepubliceerd op 6 August 2015
0

De beste tips voor het kiezen van een trouwauto

trouw auto marokkaanse bruiloft

De dag dat je gaat trouwen is er een om nooit meer te vergeten. Het is dan ook van belang dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zo ook het vervoer. In dit artikel vind je praktische tips die je helpen om een goede keuze te maken bij de keuze voor de ideale trouwauto, zowel voor het bruidspaar als de gasten. In dit artikel vind je praktische tips om er voor te zorgen dat niet alleen het juiste vervoer wordt gekozen, maar ook dat dit vervoer bijtijds wordt gereserveerd.

1. Kies samen de juiste auto

De keuze van de man gaat veelal uit naar een stoere trouwauto, waar de vrouw kiest voor eleganter trouwvervoer. Zo kan er gekozen worden voor een stoere Mustang, of een klassieke Rolls Royce. Bij de keuze van de trouwauto is ook de zitruimte van belang om zo comfortabel mogelijk naar het altaar te worden vervoerd.

2. Budget voor de trouwauto

Er wordt vaak geen rekening gehouden met de kosten van het trouwvervoer in het kostenplaatje voor de trouwdag. Bij het trouwvervoer dient niet alleen de auto gehuurd te worden, maar ook de chauffeur. De kosten voor de chauffeur worden veelal vergeten . Het is aan te raden om vooraf meerdere offertes aan te vragen, dit kan op Bruilofttip Trouwauto advertenties of bijvoorbeeld bij 123trouwauto.nl.

3. Vervoer voor de gasten

Naast het vervoer voor de bruid en bruidegom dient er rekening te worden gehouden met het vervoer voor de gasten. Afhankelijk van het aantal gasten en de locatie van de plechtigheid kan er gekozen worden voor een divers aanbod aan trouwvervoer voor de gasten. De gasten kunnen op eigen vervoer naar de locatie afreizen, maar kunnen ook met een speciale bus worden vervoerd tussen de locaties. De Engelse dubbeldekker is dan ook nog altijd een geliefde klassieker voor op de trouwfeesten.

4. Boek bijtijds

Is de keuze gemaakt voor zowel het vervoer voor het echtpaar als het vervoer voor de gasten, reserveer dan direct. Het zou zonde zij als het gewenste vervoer door een ander gereserveerd wordt. Twijfel je nog over het vervoer, neem dan contact op het de vervoerder om de mogelijkheden door te spreken voor een ’tijdelijke’ reservering.
De trouwdag is een dag om nooit te vergeten, kies dan ook voor het juiste vervoer. Zorg ervoor dat alles vooraf geregeld, gereserveerd en betaald is zodat er in de laatste week ontspannen toegeleefd kan worden naar deze prachtige dag!

0 reacties op dit bericht

Reageer!