Gepubliceerd op 1 April 2015
0

De perfecte bruidsmeisjes jurken

bruidmeisjes jurk

In de westerse werelds is het traditie dat het bruidspaar bij binnenkomst en het vertrek van het feestzaal worden gevolgd door bruidsmeisjes. Tegenwoordig begint dit ook zijn intrede te krijgen in de Marokkaanse wereld. Mocht je jurken zoeken voor de bruidsmeisjes dan zijn de volgende vier tips aan te raden:

Bruidsmeisjes jurk Tip 1: Bespreek wat het thema is. Niets is gênanter dan vijf verschillende kleuren bruidsmeisjes jurken. Om saamhorigheid te creëren tussen de bruid en haar bruidsmeisjes is het belangrijk van te voren te bespreken wat de dresscode zal zijn. Desnoods kopen alle bruidsmeisjes hun jurk samen met de bruid, zodat eventuele misverstanden, over bijvoorbeeld de kleur, voorkomen worden

Bruidsmeisjes jurk Tip 2: Dress to Impress? Nee, liever niet! De bruid moet namelijk een grandioos indruk achterlaten met haar peperdure jurk. Het is leuk als bruid zijnde om er geweldig uit te zien en het middelpunt van de belangstelling te zijn. De schijnwerpers moeten dus niet op de bruidsmeisjes gericht worden. Bescheiden jurken voor de bruidsmeisjes zijn genoeg. Zij horen bij de bruid en niét andersom.

Bruidsmeisjes jurk Tip 3: Jurken huren voor de bruidsmeisjes is altijd ook een optie. Huren kan relatief goedkoop vergeleken met het kopen van een bruidsmeisjesjurk. Houdt wel rekening mee dat niet elk bruidsmeisje precies past in het te huren jurk. Kleine aanpassingen aan de jurk zijn vaak mogelijk in overleg met de huurder.

Bruidsmeisjes jurk Tip 4: Mochten de bruidsmeisjes niet allemaal dezelfde kleuren willen aantrekken laat ze dan de kleurenfamilie van een bepaalde kleur hanteren bij het kiezen van een jurk. Zo ogen de jurken geen chaos, maar een samenhangend geheel.

Op Bruilofttip.nl zie je verschillende soorten bruidsmeisjes jurken te huur en te koop. Neem een kijkje en wie weet kun je het zoeken naar de perfecte bruidsmeisjes jurken van je to-do lijstje afvinken.

0 reacties op dit bericht

Reageer!