Gepubliceerd op 1 April 2015
0

Op zijn Marokkaans decoreren

marokkaanse decoratie

Kaarsjes die een gezellig sfeertje geven met wierook op de achtergrond. Wie denkt aan Marokkaanse decoratie denkt vast aan 1001 nacht van een sprookjeswereld. Anno 2014 is ook decoratie uit Marokko bewonderenswaardig voor een westers bruiloft. Hieronder staan een paar soorten decoratiemiddelen om je bruiloft een mooie Marokkaanse sfeer te geven.

Kaarsen

Niks geeft een gezellige sfeer dan kaarsen op tafels en hoge kandelaars op de grond. Ook het effect van een waxine-lichtje in een typische Marokkaanse theeglas hoeft niet onderschat te worden.

Tafel- en stoel versiering

Aankleding van standaard stoelen en tafels is wel essentieel op een Marokkaanse bruiloft. Immers zal het zonde zijn om duizenden euro’s te investeren in het eten, maar niet de tafels waarop je eet. Het oog vult in sommige situaties het maag, want bij het zien van een mooie zaal met prachtige aankleding dan geeft dat voldoening bij het eten.
Vooral tafel- en stoel versieringen met een gouden of zilveren tint geven een Marokkaanse accent aan het geheel.

Bruidsbank

Een Marokkaanse bruiloft zonder bruidsbank is als een huis zonder dak: wel mogelijk, maar er mist iets! Een podium met daarop een bank bekleed met suède stof en met handgemaakte versierde kussen zorgen voor een mooi decor.

Karaffen

Een karaf dat met de hand is afgewerkt geeft ook een wereld van verschil op (eet)tafels van een bruiloft. Kleine details op een eettafel kunnen werkelijk het verschil maken. Een karaf gevuld met sinaasappelsap en een karaf gevuld met bronwater is tegenwoordig wat je veel ziet verschijnen op Marokkaanse feesttafels.
Een compleet aanbod van Marokkaanse decoratie vindt je op Bruilofttip.nl.

0 reacties op dit bericht

Reageer!