Gepubliceerd op 16 February 2017
0

Onbezorgd mooi op je bruiloft met behulp van laserontharing (gastblog)

De mooiste dag van je leven heeft een hoop organisatie nodig. Denk maar aan de locatie en de aankleding daarvan. MaaOnbezorgd mooi op je bruiloft met behulp van laserontharingr heb je ook al eens nagedacht over je uiterlijke verzorging op de bruiloft? Het gaat dan niet alleen om welke jurk je draagt, maar ook hoe lekker je je voelt in de jurk. Ongewenste haargroei kan roet in het eten gooien en veroorzaakt voor veel vrouwen een hoop stress. Niemand wil zich onzeker voelen over zichtbare haren op plaatsen waar je ze liever niet ziet, ingegroeide haren of een huid vol bultjes en rode plekken. Permanente ontharing is dé oplossing voor dit probleem!

Wat is permanent ontharen?

Het woord zegt het al: permanent ontharen is een ontharingsmethode die er met behulp van een laser voor zorgt dat ongewenst haar nooit meer kan groeien. Niet te verwarren met IPL ontharen, waarbij het haarzakje slechts in slaap wordt gebracht. Bij laserontharing wordt er een hoge concentratie energie het haarzakje ingeschoten waardoor deze wordt vernietigd. Dat werkt alleen bij actieve haarzakjes met haartjes die pigment bevatten en dat betekent dat er meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste permanente resultaat te behalen. Toch zie je al duidelijk verschil na slechts enkele behandelingen! Gemiddeld, afhankelijk van je huid- en haartype, zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit gemiddeld 6 weken. Wil je er dus onbezorgd mooi uitzien op je grote dag? Plan dan tijdig een intakegesprek!

Waarom Solution Clinic?

Het laseren van haar met de geavanceerde apparatuur die ervoor nodig is, is een serieuze vaardigheid. Daarom kunnen de behandelingen het beste door huidtherapeuten met ervaring worden uitgevoerd. Bij Solution Clinic in Amsterdam worden alle behandelingen uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten die samen jaarlijks ruim 5.000 behandelingen uitvoeren. We zijn zeer flexibel in het tijdstip van de behandeling, aangezien we 7 dagen per week open zijn. Het past dus altijd in jouw schema. Daarnaast hanteren we standaard op alle behandelingen een laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaald voor de behandeling.

Meer informatie of direct een gratis intakegesprek plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onze website: www.solutionclinic.nl.

0 reacties op dit bericht

Reageer!