Gepubliceerd op 18 November 2014
0

Arriveer in stijl: Trouwauto kiezen

trouwauto huren

Hoe ziet jou rit met je trouwauto eruit? De entree moet adembenemend zijn! Wat voor een type vervoerswagen mag jou deze rit gunnen? Wil je een limousine of juist een klassieke wagen? Moet je trouwauto versierd zijn met mooie linten of is de auto al een versiering op zich? Je kunt het zo gek niet bedenken en het bestaat. Bij het kiezen is het alleen belangrijk wat op jou verlanglijstje staat. Daarom staan hieronder een paar tips die je kunnen helpen bij de keuze van het huren van een leuk trouwauto.

1. Brainstorm over je trouwauto

De hele bruiloft moet samen met je aanstaande uitgestippeld worden. Het is niet makkelijk om samen eens te zijn met (de gemaakte) keuzes. En dan krijg je nog een van de belangrijkste bijzonderste moment van je dag: de trouwauto. Maak een lijstje met de wensen van elkaar en kijk samen naar de voor en nadelen van zo’n auto.

2. Soort trouwauto

Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken: een bruidspaar dat in een helikopter naar hun trouwlocatie gevlogen bijvoorbeeld. Ter land, ter zee en in de lucht is de motto van vele verhuurbedrijven. Het populairste blijft toch wel de categorie ‘auto’s’, aangezien de meeste trouwlocatie niet aan water of landingsbanen liggen.

3. Budget voor je trouwauto

Last but not least is jullie budget voor het huren en/of versieren van de trouwauto. Dromen mag, maar laat het wel realistisch zijn. Niets is erger dan jezelf teleur te stellen. Een bruiloft is een duur grapje en het overschatten van je budget is wel het laatste waar je op staat te wachten bij het narekenen van je bruiloftsplannen.

‘Vind verhuuders van trouwauto’s en eventuele versieringen voor je trouwauto op Bruilofttip.nl”

Xxx Amira

0 reacties op dit bericht

Reageer!