Gepubliceerd op 18 November 2014
1

Click clack! Een trouwfotograaf kiezen

marokkaanse fotograaf

Een kiekje van je schoenen. Een kiekje van het lachende bruidspaar. Geen moment op een bruiloft mag gemist worden door de de bruidsfotograaf. Alle mooie herinneringen moeten zowel in het geheugen als op fotopapier gekoesterd worden.
Wie wil nou niet nagenieten van zijn bruiloft mét foto’s in zijn handen?

Wat kan een trouwfotograaf precies voor je betekenen?

Naast het schieten van foto’s op je bruiloft, monteert een trouwfotograaf ook alle vastgestelde momenten. Zo kan er bijvoorbeeld besloten worden om met de gemaakte foto’s en eventuele opnames een diapresentatie worden gemaakt.
Met special effects kan zodoende de wensen en eisen van het bruidspaar worden nagekomen. Daarnaast kan de trouwfotograaf een foto-album maken met alle belangrijkste foto’s.

Marokkaanse fotograaf

Marokkaanse bruiloften kenmerken zich vaak door lange ceremonies. Zowel de hennafeest als de bruiloft moeten vaak vastgesteld worden op camera. Een meer dan een uur durende (gemonteerde) video-opname is vaak het resultaat. Daarnaast zijn sommige Marokkaanse bruiloften gescheiden wat betreft man / vrouw. Met de keuze van een Marokkaanse fotograaf wordt vaak in dat geval daar ook rekening mee gehouden.

Inspiratieloos? Laat je trouwfotograaf iets bedenken!

Bij gebrek aan inspiratie kan het fantasierijke brein van een bruidsfotograaf inspringen. De trouwfotograaf kan je adviseren waar je foto’s het beste kan maken en hoe je het mooist op een foto kunt staan.

Wie wil nou niet op 85 jarige leeftijd een traantje wegpinken bij het bekijken van de trouwfoto’s. “Memories are in the heart, but you have to prove it”. Vindt daarom de beste trouwfotograaf op Bruilofttip.nl.

Xxx Amira

1 reactie op dit bericht

 • Anne-Jiese Gray Jan 22ND, 2015

  Een “kliekje” betekent in Nederland een restje eten 🙂
  Een kiekje betekent een amateur-foto.
  Wil je echt mooie trouwfoto’s genomen door een professionele fotografe, dan hoeft dat niet perse een Marokkaanse fotografe te zijn.
  Ik maak al jaren lang regelmatig Marokkaanse of Turkse bruidsreportages.
  En Nederlandse natuurlijk. Kijk eens op mijn website 🙂
  Groetjes van Anne-Jiese

Reageer!