Gepubliceerd op 30 December 2014
0

Creatieve bruiloft bedankjes

marokkaanse bedankjes

Om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op je bruiloft kan huwelijksbedankjes uitgedeeld worden. Zodat de uitgenodigde een leuk aandenken hebben aan het feest. Het mooie aan bedankjes is dat je zo creatief kunt zijn als je zelf wilt. Het persoonlijk maken van een bedankje maakt het alleen maar leuker. Hieronder leest u een paar voorbeelden van leuke (Marokkaanse) bedankjes om te geven op je bruiloft.

Zelf bedankjes maken

Niks is goedkoper dan zelf trouwbedankjes maken. Door het bestellen van de juiste materialen en de lekkerste lekkernijen kan de juiste geschenkjes worden gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld organza zakjes vullen met bruidssuiker en vastmaken met een lintje. Aan het lintje kun je een bedrukte kaartje met bijvoorbeeld de tekst [naam bruidegom + naam bruid] Just Married.

Marokkaanse bedankjes

Bedankjes met een Marokkaanse touch is tegenwoordig helemaal in op Marokkaanse feesten. Bijvoorbeeld de plastiek tajine gevuld met kleine snoepjes of de welbekende ‘Berrad’. Een Berrad is een Marokkaanse theepot gemaakt van koper of (roestvrij)staal. Een Berrad is al leuk zonder er überhaupt een lekkernij in te stoppen. Door de kleine details op zo’n theepot, is het al een geschenk op zich. Om het nóg specialer te maken kun je de namen van het bruidspaar erop graveren met de trouwdatum.

Infinity or quality?

De mogelijkheden om bedankjes samen te stellen zijn werkelijk oneindig. Kant en klare bedankjes zijn vaak professioneel aangepakt en stralen elegantie en kwaliteit uit. Let wel op dat bij het zelf maken van bedankjes het uit de hand kan gaan lopen. Je wilt natuurlijk niet dat je een amateuristische geschenkje maakt. Waarbij je alleen bij het kijken al de tranen over je wangen voelt rollen.

Om kant en klare bedankjes of de juiste materialen te bestellen kun je het beste een kijkje nemen op onze trouw bedankjes afdeling.

Xxx Amira

0 reacties op dit bericht

Reageer!