Gepubliceerd op 8 September 2014
0

Hoe vind je de beste Negaffa?

negaffa ziana

Jouw bruiloft is jouw moment. Je moet en wilt daar stralen op deze geweldige dag. Een Marokkaanse bruidstylist, oftewel Negaffa, kan je hierbij helpen. Ze kan jou bruiloft naar ‘the next level’ brengen. Hieronder vindt je een paar ‘schoonheidspunten’ die een ziana aan jouw bruiloft kan bijdragen.

Bruid en- haarstyling

Welke kleur jurk past het beste bij je kapsel en vice versa? Op die dag zijn zulke issues van essentieel belang. Je wilt immers geen steekje laten vallen wat betreft je uiterlijk. Alles moet volgens het bruidspaar tot in de puntjes goed zijn uitgewerkt. Zo ook de bruid en- haarstyling met advies van een goede Negaffa.

Visagie

Een helpende hand is zeker aan te raden op de dag waarop je het leukst wilt uitzien. Want zeg nou zelf met trillende handen kun je toch geen lipstick opdoen? Een goede ziana zorgt ervoor dat je make-up matched met het geheel.

Top kwaliteit exclusieve stoffen

Tot in perfectie wil je je stralend de zaal binnentreden. Immers ben jij de ster van de dag. Wordt het een traditionele bruiloft met traditionele jurken zoals de beroemde lebsa Tetouania of lebsa Fessia of wil je (Marokkaanse) jurken met moderne invloeden?
Je kunt het zo gek niet maken en het bestaat. Van galajurken tot lebsat 3arabiya. De ziana kan jou wensen omhullen met mooie stof van goede kwaliteit en tierlantijntjes.

Bruidsaccessoires

Diamonds are a girl’s best friend. Toch? Naast je stralende ogen is het ook leuk om stralende bruidssieraden te dragen. Kleine details die heel je outfit compleet maken. De kers op de Marokkaanse taart.

Jouw dag dat als een kaart is uitgestippeld heeft een gids nodig. De Negaffa die jou het woordje ‘kwaliteit’ kan stempelen op je welverdiende herinneringen aan je mooie dag.

Xxx Amira

0 reacties op dit bericht

Reageer!