Gepubliceerd op 18 November 2014
0

Huren van een Marokkaanse jurk: a dress to impress

marokkaanse jurken

Sinds mensenheugenis zijn Marokkaanse feesten, vooral bruiloften, een soort van gigantische modeshow. De nieuwste trends op het gebied van Marokkaanse jurken kun je niet over het hoofd zien. De Marokkaanse jurken zijn en blijven altijd de nummer 1 prioriteit bij het voorbereiden op een feestje. Zonder jurk geen feest.

Twee soorten Marokkaanse jurken

Er zijn twee soorten Marokkaanse (feest)jurken; de takshita en de kaftan. kaftan bestaat uit een eendelige jurk. Dit valt te combineren met een riem. Een riem maakt de jurk wat meer gericht op feesten. Een kaftan zonder riem is meer toegankelijker voor dagelijks gebruikt.
De takshita daarentegen is een tweedelig of driedelig jurk. De onderste laag is een simpele jurk, vaak van effen stof. Het bovenste gedeelte is een soort sierlaag. Met bijvoorbeeld patroontjes, sierbanden, tierelantijntjes wordt deze sierlaag versierd.

Om stralend een feest bij te wonen komen er veel zaken bij kijken. Een geweldige jurk met bijpassende schoenen en sieraden. Om classy te verschijnen op een bruiloft kan je een Marokkaanse jurk met eventueel sieraden en schoenen huren voor een mooi prijsje. De jurken zijn vervaardigd van stoffen met goede kwaliteit en uiteraard zijn het jurken van de laatste trend.

Marokkaanse jurk huren

Het huren van een Marokkaanse jurk geeft je al een zorg minder. Aan de hand van jou wensen en budget kan een geschikte Marokkaanse (feest)jurk gevonden worden.

  • Takshita’s
  • Kfatan (=meervoud van Kaftan)
  • (Bijpassende) riemen
  • Sieraden
  • Schoenen

Ben je op zoek naar een Marokkaanse jurk om te huren? Net naar die ene jurk die je gaat laten stralen? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben namelijk de beste verhuurders voor jou op een rijtje gezet (link) op Bruilofttip.nl.

Xxx Amira

0 reacties op dit bericht

Reageer!