Amira,Amira

aanstaande bruid, op zoek naar mijn bruiloft. Aangenaam kennis met je te maken!

Twee maanden geleden (om precies te zijn acht weken en een dag) ben ik ten huwelijk gevraagd. Op zich érg leuk om mee te maken. Het moment zelf is fantastisch, maar wat er bij komt kijken heeft mij chronisch hoofdpijn opgeleverd. Eerlijk waar, soms weet ik absoluut niet waar ik moet beginnen. Mijn gezin bestaat uit mijn vader, moeder, twee kleine broertjes en twee zusjes. Ik ben de oudste. Ik ben de eerste in ons gezin die gaat trouwen, dus alles wat komt kijken bij een bruiloft probeer ik zelf uit te vissen.

Door op een dag met vreselijke hoofdpijn te hebben gegoogled, zoals al mijn vrije uren momenteel uit bestaan, gaf dokter Google mij een voltreffende medicijn: ik kwam Bruilofttip.nl tegen op het net. Na een halfuurtje te hebben doorgeklikt op deze site ging spontaan mijn hoofdpijn weg. En hier ben ik dan: Amira niet alleen op zoek naar een bruiloft, maar op zoek naar een geweldige bruiloft! Ik heb er de volste vertrouwen in dat Bruillofttip.nl daar een mooi steentje aan kan bijdragen.

Naast mijn zoektocht naar de beste, voordeligste (maar nog steeds kwalitatief) en mooiste bruiloft, houd ik jullie op de hoogte in de blog. Ja je hoort het goed; ik schrijf tegenwoordig voor Bruilofttip.nl 🙂

PS: Zijn er nog vragen? Schroom niet, want domme vragen bestaan niet! (maar domme antwoorden wel, al zeg ik het zelf! Haha)