Gepubliceerd op 18 November 2014
0

Takshita te huur? Das niet duur!

takshita huren

Jaarlijks veranderd de mode van takshita’s in Marokko. De ene keer zijn donkere kleuren stof over de top en de andere keer lijkt de regenboog op elk feest te verschijnen. Om nou voor elk feest een ander jurk aan te trekken zonder dat de mode vergaat, heb je waarschijnlijk een grote kledingkast met een dikke portemonnee nodig. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijker kan? Kan het makkelijker? Ja zeker, huur gewoon een takshita. Dat scheelt veel opbergruimte, maar ook veel geld!

Kopen of huren van een Takshita?

Elk vraag schept zijn aanbod. Dat is juist het mooie aan het huren van een takshita. Er wordt namelijk alleen dat verhuurt waarvan je zeker weet dat het graag gedragen wordt door andere vrouwen.

Het kopen of het maken van een jurk is helaas geen goedkope aanwinst. Voor hetzelfde geld kan je minstens twee tot drie keer een jurk huren dat voldoet aan je eisen. Elke feest een andere look met details uit de nieuwste rages.

Takshita huren voordeliger

Ook moeite na een feest kan voorkomen. Hoe vaak komt het wel niet voor dat een kind een glas drinken over je gloednieuwe jurk morst? Helaas moet daarna de jurk gewassen en gestoomd worden alvorens het een plekje krijgt in de kast. Dat is behoorlijk tijdrovend aangezien het verhuren van een jurk bij zulke situaties gewoon door de eigenaar onder handen worden genomen. Plus de kwaliteit van je eigengemaakte jurk kan helaas letterlijk door de goot vallen: versieringen van de takshita kunnen door het zelf wassen schade ondervinden.

Heb je geen tijd, geld of zin om een takshita op maat te laten maken. Huur dan een takshita. Dat scheelt je tientallen tot honderden euro’s, want het leuke blijft toch wel de volle portemonnee. Vindt takshita’s die je kunt huren op Bruilofttip.nl.

Xxx Amira

0 reacties op dit bericht

Reageer!